Resort Valachy: Hotel LANTERNAHotel HORALHotel GALIKSKI areál RazulaGolfové hřiště HoralWellness Horal

Jít na rozcestník Valachy.cz
Ski areál Razula [logo]



Sjezdovky

Razula

mimo provoz

Horal

mimo provoz

Snowtubingmimo provoz
Galikmimo provoz

Sezona 2018/2019 ukončena

Aktuální informace

Lyžařská sezona 2018/2019 ukončena! Těšíme se na vás opět v zimě 2019


NÁŠ TIP: Jarní pobyty 4 noci za 3 s jógou a dalšími aktivitami v ceně - přivítejte jaro se zvýhodněnou cenou a řadou sportovních aktivit v ceně.


Vítání léta na Horalu: buďte 13. května u zahájení grilovací sezóny s pestrým programem

Vítání léta na Horalu: buďte 13. května u zahájení grilovací sezóny s pestrým programem

Sezóna grilování začíná! Pojďte ji společně s námi zahájit gurmánskou akcí, která se uskuteční v sobotu 13. května na terase Wellness hotelu Horal.

Zpříjemněte si sobotní den posezením na terase Wellness hotelu Horal s grilovanými specialitami (nejen) z čerstvě lovené ryby. Nechejte se zlákat chutěmi rybích specialit, vín, rumů a prémiových zmrzlin doplněné o skvělou atmosféru s cimbálovou muzikou Milana Mlčáka a nádherným výhledem do okolí.

Ryby pro akce na Horalu jsou dodávány vždy čerstvé, lovené jen pár dnů předem. Tento rok se rybářům podařilo do svých sítí odchytit halibuta, můžete se tak těšit na porcování i ochutnávku této chuťově jemné a velice dobré ryby.

Program Vítání léta na Horalu na sobotu 13. května:

  • Porcování volně lovené 30 kg ryby (11:00 - Kamil Kneslík, Makro)
  • Grilované a další speciality (nejen) z volně lovené ryby, chobotniček či kalamar - nabídka pokrmů zde
  • Degustace vín se sommeliéry - nabídka aktuálních novinek vín zde
  • Řízené degustace rumů Havana (pro omezený počet hostů - na základě rezervace, více informací zde)
  • Frgálová manufaktura s možností vyzkoušet si výrobu vlastního valašského frgálu pod vedením pekařek Resortu Valachy
  • Prémiové zmrzliny Adria Gold
  • Bohatá nabídka míchaných drinků
  • Testovací projížďky na segwayi na hřišti u hotelu Horal (přímo pod terasou)
  • K poslechu i tanci hraje cimbálová muzika Milana Mlčáka
  • Akci moderuje Milan Nepustil, program od 11 do 16 hodin

  


Speciality z halibuta, kalamar a chobotniček

  • Tatarák z halibuta s kapari a špenátem
  • Grilované kalamáry s bylinkovou nádivkou a tomatovou omáčkou, pečená bageta
  • Filet z halibuta na lilkovém pyré s citronovou omáčkou
  • Filet z halibuta s koriandrem, chilli papričkou a limetkou, vařené brambory na másle
  • Filet z halibuta na chřestovém ragů s rajčaty a bylinkovou zálivkou , pečená bageta
  • Grilovaná chobotnice na listovém salátu s marinovaným chřestem  a krutony

Nabídka moravských vín

  • Ryzlink vlašský 2016, pozdní sběr, Kadrnka
  • Veltlínské zelené 2016, kabinetní, Sůkal
  • Neuburské 2016, kabinetní, Sedlák
  • Ryzlink rýnský 2016, pozdní sběr, Kadrnka
  • Chardonnay 2016, pozdní sběr, Beneš
  • Sauvignon 2016, pozdní sběr, Sůkal
  • Muškát moravský 2016, kabinetní, Veverka
  • Letní víno 2016, kabinetní, Sedlák
  • Cabernet Sauvignon 2015, výběr z hroznů, Veverka

Řízené degustace rumů Havana

Pro  milovníky špičkových rumů připravujeme na tento den řízené degustace s Havanou. Začátky degustací: 12:00, 13:30 a 15:00 hodin. Omezená kapacita (na každý čas pouze 15 osob). Cena 150 Kč / osoba (zahrnuje degustaci 4 rumů). Nutná rezervace předem v recepci hotelu Horal (osobně či tel. 571 495 500) nebo mailem na rezervace@valachy.cz.

Náš tip: Zavítejte z terasy hotelu Horal na slavnostní uvedení nového degustačního menu s víny Reisten do zážitkové restaurace Vyhlídka nedalekého Spa hotelu Lanterna. V sobotu 13. května od 19:30 za přítomnosti a s komentářem šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna a zástupce vinařství Reisten. Nutná rezervace předem! Více informací.

O prázdninách pro vás připravujeme:

  • každé úterý a sobotu kurzy pečení frgálů
  • každou středu speciální gastro nabídka a živé hudební večery na terase
  • každý víkend nabídka grilovaných specialit na terase

 

  

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

  

 



Naši partneři

                    


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Naše Zásady ochrany osobních údajů.