Resort Valachy: Hotel LANTERNAHotel HORALHotel GALIKSKI areál RazulaGolfové hřiště HoralWellness Horal

Jít na rozcestník Valachy.cz
Ski areál Razula [logo]



Sjezdovky

Razula

v provozu *

Horal

v provozu

Galik a Snowtubingmimo provoz

 

* POZOR!  V neděli 20. ledna 2019 bude z důvodu konání soukromé akce sjezdovka Razula po celý den uzavřena!

Aktuální informace

AKTUÁLNĚ: Sjezdovky Razula i Horal v provozu, skvělé podmínky k lyžování - více, než 80 cm čerstvého sněhu! Vleky v provozu denně 8:30 - 17:30. Každé pondělí a úterý lyžujeme se slevou 20%.

 
NÁŠ TIP: Zimní dovolená v Beskydech - pobyty v hotelech Lanterna a Horal se skipasem a neomezeným wellness v ceně, ubytování dětí zdarma. Škola běžeckého lyžování 27. - 30. 1. - pobyt s výukou běžkování i relaxací.


Ředitel Resortu Valachy Tomáš Blabla získal ocenění Hoteliér roku 2014

Ředitel Resortu Valachy Tomáš Blabla získal ocenění Hoteliér roku 2014

Ředitel Resortu Valachy Velké Karlovice Tomáš Blabla obdržel prestižní ocenění Hoteliér roku 2014. Převzal ho při předávání Výročních cen Asociace hotelů a restaurací České republiky v pátek 21. listopadu v Praze.

Asociace ceny uděluje v sedmi kategoriích odborníkům, kteří „svou profesionální úrovní mohou být příkladem kolegům v oboru“. V oblasti vedení hotelů je udílena zvlášť pro řetězcové a zvlášť pro nezávislé hotely. Tomáš Blabla ji obdržel v kategorii nezávislých hotelů.

Velmi si tohoto ocenění vážím. Vnímám ho jako výraz uznání pro všechny zaměstnance našeho Resortu Valachy za jejich každodenní práci, která konkrétně v našem regionu Valašska není zrovna jednoduchá a díky níž jsme se v posledních letech dokázali dostat do povědomí návštěvníků i odborné veřejnosti. Je to pro nás velký závazek i do budoucna,“ konstatoval Tomáš Blabla.

Šestatřicetiletý Tomáš Blabla řídí trojici hotelů Resortu Valachy - Spa hotel Lanterna****, wellness hotel Horal***+hotel Galik** v údolí Léskové ve Velkých Karlovicích od roku 2008. 

V oboru působí 20 let. Vyučil se jako kuchař-číšník, během následného studia Střední hotelové školy ve Zlíně a Vysoké školy hotelové v Praze získával praktické zkušenosti při stážích v provozech hotelových kuchyní, restaurací i recepcí v České republice i zahraničí. Po ukončení bakalářského studia rok pracoval v Mnichově u společnosti Bernard Hoffman, která zajišťovala catering akcí pro tehdejšího bavorského ministerského předsedu Edmunda Stoibera, a následně šest let spolupracoval na pozicích head sommeliéra a trenéra personálu gastro provozů ve společnosti Bacchus.
V Resortu Valachy začal působit v době, kdy v souvislosti s modernizací hotelů Lanterna a Horal vznikl požadavek stabilizovat služby na čtyřhvězdičkovou úroveň a povýšit úroveň gastronomie.

Dnes Resort Valachy dosahuje dle jednotlivých hotelů průměrné obsazenosti až 75 %. Ročně jej navštíví cca 60 tisíc ubytovaných hostů, k tomu měsíčně až 10 tisíc jednodenních návštěvníků wellness center, restaurací, Ski areálu Razula, firemních či doprovodných akcí. Díky vysoké úrovni služeb si resort udržuje 60% stálé klientely, noví hosté sem přijíždějí nejčastěji na základě referencí od známých.

V roce 2008, při příchodu Tomáše Blably, měl Resort Valachy 100 zaměstnanců, v současné době zde působí 180 zaměstnanců deseti národností (mj. díky angažmá masérů zThajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Turecka). V roce 2008 činily tržby resortu 75 milionů korun, letos se očekávají ve výši 150 milionů korun.

Resort Valachy patří počtem 313 lůžek k největším ubytovatelům v regionu. Nabízí nejen kvalitní ubytování, ale také bohatou škálu služeb pro relaxaci i aktivní zábavu v každém ročním období. Součástí resortu jsou mj. dvě relaxační centra L-Spa a Wellness Horal s termálními bazény a širokou nabídkou relaxačních služeb, Ski areál Razula, Golfové hřiště Horal a další doplňkové aktivity s důrazem na vysokou úroveň služeb a gastronomie. Upozorňuje na sebe také pořádáním doprovodných akcí, z nichž největší je Karlovský gastrofestival, jehož šestý ročník letos navštívilo rekordních 29 tisíc lidí.


Přehled akcí

Zobrazit všechny akce

Naši partneři

                   


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Naše Zásady ochrany osobních údajů.