Resort Valachy: Hotel LANTERNAHotel HORALHotel GALIKSKI areál RazulaGolfové hřiště HoralWellness Horal

Jít na rozcestník Valachy.cz
Ski areál Razula [logo]



Sjezdovky

Razula

v provozu *

Horal

v provozu

Galik a Snowtubingmimo provoz

 

* POZOR!  V neděli 20. ledna 2019 bude z důvodu konání soukromé akce sjezdovka Razula po celý den uzavřena!

Aktuální informace

AKTUÁLNĚ: Sjezdovky Razula i Horal v provozu, skvělé podmínky k lyžování - více, než 80 cm čerstvého sněhu! Vleky v provozu denně 8:30 - 17:30. Každé pondělí a úterý lyžujeme se slevou 20%.

 
NÁŠ TIP: Zimní dovolená v Beskydech - pobyty v hotelech Lanterna a Horal se skipasem a neomezeným wellness v ceně, ubytování dětí zdarma. Škola běžeckého lyžování 27. - 30. 1. - pobyt s výukou běžkování i relaxací.


Gastrofestival Czech Specials v Resortu Valachy

Gastrofestival Czech Specials v Resortu Valachy

Máte rádi krajovou kuchyni? Navštivte gastrofestival certifikovaných restaurací Czech Specials, mezi které se řadí také restaurace hotelů Resortu Valachy.

 

Projekt Czech Specials si klade za cíl podporovat restaurace, které nabízejí tradiční tuzemskou kuchyni a využívají lokální suroviny.

Letošního ročníku se účastní 50 podniků napříč celou Českou republikou. Velké Karlovice reprezentují pouze hotely Lanterna, Horal a Galik.

Stačí si vybrat některé z nabízených menu, rezervovat ZDE a pak si přijít užít příjemné okamžiky ve společnosti dobrého jídla do našich podniků.

Nabídka Spa hotelu Lanterna

  • polévka: Zelný krém zakápnutý hříbkovým olejem s bramborovou slámou
  • hlavní chod: Vepřová kotleta v lískové krustě s bylinkovým máslem a ragú ze sušených švestek, tymiánové bochánky
  • dezert:  Domácí koláč z červené řepy a paseckého tvarohu

     

Nabídka wellness hotelu Horal

  • předkrm: Uzená kachní játra s povidlovým želé
  • hlavní chod: Pomalu pečená jelení roláda s křížalami na pohanko-dýňových nocích
  • dezert: Jablečný perník s oříškovou zmrzlinou a rozinkovou omáčkou

     

Nabídka hotelu Galik 

  • předkrm: Gratinovaný kozí sýr, carpaccio z červené řepy se šťovíkovým máslem a teplá mateřídoušková bagetka
  • hlavní chod: Filet ze pstruha na kysaném zelí se smetanou a jalovcem, pečený brambor se špekem a cibulí
  • dezert: Trnkový knedlík s perníkovou omáčkou a makovou zmrzlinou

  


Přehled akcí

Zobrazit všechny akce

Naši partneři

                   


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Naše Zásady ochrany osobních údajů.